سه شنبه ١٣٩٦/٧/٤    EN
 مدیر سیستم
  تعدادشیعیان
اضافه شده توسط :  مدیر سیستم      در تاریخ : 1392/11/28
ارسال این مطلب برای ایمیل دوستان :

شفقنا (پایگاه بین المللی همکاری های خبری شیعه) - نماینده جامعه المصطفی العالمیه در دانمارک با اشاره به زندگی بیش از 250 هزار نفر مسلمان در این کشور گفت: 80 هزار نفر شیعه در جزایر دانمارک زندگی می‌کنند و البته سلفی ها و وهابیت اکثریت را دارند.گزارش خبرنگار شفقنا در قم، حجت‌الاسلام ساجد امروز در دیدار با آیت‌الله سعیدی امام جمعه قم اظهار کرد: مشکلات زیادی در شمال اروپا برای شیعیان وجود داشت تا اینکه در سال 2003 یکی از از روزنامه‌های دانمارکی به ساحت مقدس پیامبر اکرم(ص) توهین کرد ولی کسی نبود که از میان شیعیان به دفاع از اسلام و حضرت محمد(ص) بپردازد.

وی افزود: به لطف الهی در حال حاضر 26 نفر طلبه دانمارکی در المصطفی مشغول به تحصیل هستند؛ در دانمارک 250 هزار نفر مسلمان زندگی می‌کنند.

نماینده جامعه المصطفی العالمیه با بیان اینکه راهپیمایی روز عاشورا با 70 نفر در سال 2000 در دانمارک شروع شد گفت: سال گذشته 30 هزار نفر بر اساس آمار پلیس دانمارک در این راهپیمایی شرکت کردند.

وی ادامه داد: عنایات خداوند و توجهات اباعبدالله(ع) سبب شده است این تعداد از مردم در راهپیمایی عاشورا در دانمارک حضور یابند.

ساجد با اشاره به تبلیغات دینی شیعیان در دانمارک عنوان داشت: 80 هزار نفر شیعه در جزایر دانمارک زندگی می‌کنند ولی وهابیت و سلفی‌ها نیز اکثریت را تشکیل می‌دهند و تبلیغات بسیار گسترده‌ای دارند.

نماینده جامعه المصطفی العالمیه در دانمارک خاطرنشان کرد: مرکز اسلامی دانمارک بزرگ‌ترین مرکز اسلامی در شمال اروپاست و حجت‌الاسلام خادمی مسئولیت آن را بر عهده دارد؛ امروز در همان کشوری که به رسول‌الله(ص) توهین شده بود مجوز ساخت بزرگ‌ترین گنبد در مسجد امیرالمومنین(ع) صادر شده است.

وی بیان داشت: مرکز اسلامی حاضر حاضر در دانمارک دارای پنج طبقه است که یک طبقه آن مسجد، یک طبقه حوزه علمیه و دیگر طبقات نیز به امور دیگر اختصاص دارد.

ساجد با بیان اینکه 100 کلیسا طی سال گذشته در کپنهاگ به دلیل استقبال کم بسته شده‌اند گفت: با این حال مساجد و مراکز اسلامی پر رونق هستند و شیعیان نیز فعالیت خود را گسترش داده‌اند.

نماینده جامعه المصطفی العالمیه عنوان داشت: امروزه امکانات برای تبلیغ تشیع در اروپا فراهم شده است؛ مشکل عمده مردم آنجا مسائل فرهنگی و معنوی است و جامعه المصطفی در این میان فعالیت‌های گسترده‌ای دارد.

وی با بیان اینکه عراقی‌ها، لبنانی‌ها و افغانی‌ها بخش عمده‌ای از شیعیان دانمارک را تشکیل می‌دهند خاطرنشان کرد: ایرانی‌ها نیز در مقام بعدی شیعیان هستند.

گفتنی است در پایان این دیدار، پرچم گنبد مطهر فاطمه معصومه(س) به نماینده المصطفی در دانمارک اهدا شد.

250 هزار نفر مسلمان در این کشور گفت: 80 هزار نفر